Viziune

Un eveniment poate fi un succes doar dacă bucățile de mozaic sunt acolo unde ar trebui să fie. Obiectivul nostru principal este să ne asigurăm că ziua voastră cea mare va fi mai minunată decât ați fi imaginat vreodată, reflectând toate așteptările, personalitățiile și gusturile voastre. Decorațiunile noastre sunt realizate manual și pot fi pesonalizate. Suntem întotdeauna deschiși la idei noi și dorim să lucrăm împreună. Haideți să vorbim despre viziunea voastră, să stabilim împreună detaliile și de restul se ocupă Mozaik.

despre mine

De când eram mică am fost uimită de lumea formelor și a culorilor. Am desenat și am creat decorațiuni cu propriile mele mâini. Această pasiune m-a condus la Timișoara, unde am învățat design vestimentar și principiile designului în general. Când m-am mutat înapoi acasă, am început să decorez nunți pentru prietenii mei, ca hobby, folosind cunoștințele adunate la universitate. După un timp, mi-am dat seama că asta vreau să fac la nivel profesional și într-o zi să-mi deschid și propria afacere. Așa am ajuns să învăț economie la Babes-Bolyai din Sf. Gheorghe. Momentul a venit de-a lungul anului 2019, când am câștigat cu succes un grant european și mi-am creat propria afacere, realizând astfel un vis vechi.

Creez decorațiuni unice și naturale care sunt, de asemenea, și ecologice. Totodată îmi place să fac decorațiunile cu propriile mele mâini și să încorporez viziunea clientului în lucrările mele. Sunt deschisă la idei noi și voi încerca mereu să fac din imposibil posibil.

Servicii

Decorarea Evenimentului

Decorațiuni unice, speciale, realizate manual și personalizabile pentru fiecare eveniment: o nuntă, un botez, o petrecere de birouri, o petrecere în grădină sau orice alt tip de adunare.

Decorațiuni de închiriat

Dacă vă gândiți să vă decorați evenimentul singuri, dar nu doriți să vă cumpărați degeaba toate echipamentele, suntem aici pentru a vă ajuta. Oferim spre închiriere o selecție mare de decorațiuni. Vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj privat.

Mărturii

Dacă doriți un cadou unic și personal pe care să îl oferiți prietenilor și persoanelor dragi la nuntă, nu ezitați să ne contactați. Vă putem discuta ideile, să venim cu altele noi și să le realizăm, ridicând astfel greutățiile de pe umerii voștri.

Design grafic

Dacă doriți un design coerent și la modă pentru invitație, cărțiile de plasare, meniuri, inelele de șervețele sau alte elemente grafice, sunteți la locul potrivit. Vom crea împreună un design și un concept, iar noi ne vom asigura să fie realizat într-un mod în care să vă reflecte viziunea.

Urmărește-ne pe

Facebook

[WD_FB id="1"]

și Instagram

[wdi_feed id="1"]

Partenerii noștri

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată

mozaikdecor

office@mozaikdecor.ro